0
Winkelmand

Oosterse marinade

Snel en eenvoudig een lekkere marinade? Probeer eens deze snelle en lekkere Oosterse marinade uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de witte wijn met de sojasaus, olie, knoflook, bosui, gemberpoeder, mespuntje versgemalen peper en kruidnagels.
  2. Leg er 1 kg sukadevlees, runder- riblappen of hamlappen in en marineer circa 6 uur of een nachtje in de koelkast.

Ingrediënten

300 milliliter witte wijn
of
300 milliliter rundvleesbouillon

100 milliliter sojasaus

2 eetlepels arachideolie
of
2 eetlepels zonnebloemolie

4 teentjes knoflook gehakt

2 lente-/bosuitjes in ringetjes

1.5 theelepels gemberpoeder (djahé)

4 kruidnagels

Ingrediënten

Voor 0 personen

Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
Maggi Bouillon rundvlees blokjes product photo
Maggi Bouillon rundvlees blokjesMAGGI Bouillon Rundvlees 123 Gram Doos1,15
Alternatief
1
8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Sum & Sam Djahe product photo
Sum & Sam DjaheSum & Sam Djahe 26gr Pot0,71
Alternatief
1
8712200082299 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief