0
Winkelmand

Open ravioli met paddenstoelen en zalm

Probeer eens deze verrukkelijke ravioli met paddenstoelen en zalm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Snijd de lasagnevellen doormidden en knip de hoekjes eraf zodat ze een ronde vorm krijgen.
  3. Verdeel de zalmfilet in 4 gelijke stukken, leg op de bakplaat en bestrooi met zout en peper. Gaar de zalm 10 minuten in de oven.
  4. Breng een ruime pan met water en 1 eetlepel zout aan de kook. Verhit intussen de boter in een koekenpan en bak hierin de champignons, uien, knoflook en gember 2-3 minuten.
  5. Voeg de helft van de tijm en alle woksaus toe en breng tegen de kook aan. Roer de doperwten erdoor en warm een paar minuten mee.
  6. Kook de stukjes lasagnevel enkele minuten in het kokende water en giet af. Leg op 4 grote diepe borden elk 2 pastavelletjes. Verdeel hierover de saus en dek af met de rest van de velletjes.
  7. Schep een stukje zalm naast de ravioli en bestrooi het gerecht met de rest van de tijm.

Ingrediënten

4 personen

8 lasagnebladen vers

400 gram zalmfilet

2 eetlepels boter

250 gram kastanjechampignons in kwarten

2 uien in halve ringen

1 eetlepel knoflook gehakt, potje

1 verse gember geschild, geraspt, ca. 3 cm

4 takjes tijm alleen de blaadjes

0.5 flesje woksaus teriyaki

250 gram diepvriesdoperwten

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verse lasagnebladen product photo
Verse lasagnebladenNonna Ada Verse Lasagnebladen 250gr1,99
1
Zalmfilet zonder huid product photo
Zalmfilet zonder huidCoop zalmfilet 175 GRM tray4,55
Alternatief
3
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Kastanjechampignons product photo
KastanjechampignonsTop! van Coop Champignons kastanje1,39
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
2
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
Conimex Woksaus honing teriyaki product photo
Conimex Woksaus honing teriyakiCNX SUM WS TERIYAKI 6X175ML BOT DB NL1,99
Alternatief
1
g'woon Doperwten extra fijn product photo
g'woon Doperwten extra fijng'woon Doperwten extra fijn 200g0,88
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
545
Koolhydraten
50
Vetten
22
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
33
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0