0
Winkelmand

Oregano-stokjes

Probeer eens deze Italiaanse oregano-stokjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kneed van de bloem, gist, 90 ml lauwwarm water, olijfolie en oregano een soepel deeg.
  2. Laat afgedekt circa 45 minuten rijzen op een warme plaats.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C.
  4. Bestuif het werkvlak met bloem en vorm 6 rolletjes van het deeg.
  5. Leg ze naast elkaar met wat tussenruimte op de bakplaat.
  6. Bestrijk de deegrolletjes met water en bestrooi met (zee)zout.
  7. Bak de oregano-stokjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

1 eetlepel bloem om te bestuiven

1 eetlepel bloem om te bestuiven

3 gram gedroogde gist

1 eetlepel olijfolie

1 eetlepel gedroogde oregano
of
1 eetlepel Italiaanse kruiden

Ingrediënten

Voor 0 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
8009550000326 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
8712200078223 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Italiaanse kruiden product photo
Verstegen Italiaanse kruidenVerstegen Italiaanse kruiden 50 g Pot3,15
Alternatief
1

Alternatief