0
Winkelmand

Ouderwetse warme chocolademelk met rum

Probeer eens deze ouderwetse warme chocolademelk met rum!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de cacaopoeder en suiker in een beker, kop of glas. Giet er een klein scheutje koude melk bij en roer alles goed door elkaar.
  2. Verwarm de melk en giet de hete melk, steeds roerend, op het cacaomengsel. Roer ten slotte een klein scheutje bruine rum door de warme chocolademelk.

Ingrediënten

1 persoon

3 eetlepels cacaopoeder

2 theelepels suiker

250 milliliter melk

1 eetlepel bruine rum

Ingrediënten

Voor 1 persoon

Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Melkunie Rum rozijnen vla product photo
Melkunie Rum rozijnen vlaMelkunie fruitvla rum/rozijnen 1L pak1,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
250
Koolhydraten
22
Vetten
8
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0