0
Winkelmand

Ovengeroosterde venkel met kappertjes en olijven

Probeer eens deze ovengeroosterde venkel met kappertjes en olijven!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de venkelplakken op de bakplaat en giet de olie erover. Bestrooi met zout, peper, de kappertjes en de olijven. Schep alles goed door elkaar.
  2. Schuif de bakplaat hoog in de oven en laat de venkel in circa 15 minuten lichtbruin kleuren. Schep eventueel tussendoor nog een keer om.
  3. Neem uit de oven. Bedruppel de venkel met wat citroensap en bestrooi met de pijnboompitten en dille.
  4. Lekker bij vis of kip uit de oven.

Ingrediënten

4 personen

3 venkelknollen in dikke plakken

4 eetlepels olijfolie

2 eetlepels kappertjes afgespoeld

2 eetlepels olijven in plakjes, zonder pit

0.5 theelepel citroensap

2 eetlepels pijnboompitten licht geroosterd

1 bosje verse dille grof gehakt
of
1 bosje verse kervel grof gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

3592 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
8710725024732 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
Verse dille product photo
Verse dilleVerse dille1,15
Alternatief
1
Verstegen Kervel product photo
Verstegen KervelVerstegen Kervel 7 g Pot2,09
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
165
Koolhydraten
3
Vetten
15
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0