Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Verwarm de margarine en bak hierin de kip bruin. Strooi er wat peper en paprikapoeder over.
- Plet met een houten lepel de jeneverbessen.
- Voeg de jeneverbessen, royaal munt en rozemarijn, de tomatenblokjes en de bouillon toe aan de kip. Breng dit aan de kook en stoof het vlees 10 minuten.
- Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
- Warm de grill voor.
- Schep in een ovenvaste schaal de helft van de macaroni met daarop het kipmengsel.
- Verdeel de rest van de macaroni er over.
- Meng de fijngemaakte beschuit met de kaas en strooi dit over de macaroni.
- Laat het gerecht onder de hete grill lichtbruin kleuren.
- Maak de rauwkost aan met de olijfolie en wat azijn en geef de salade erbij.
Ingrediënten
2 personen
of
Voedingswaarde
- Energie
- 559.51
- Koolhydraten
- 61.13
- Vetten
- 13.91
- Verzadigde vetten
- 4.18
- Eiwitten
- 42.71
- Vezels
- 9.6
- Zout
- 0.71
- Suiker
- 9.26