0
Winkelmand

Paashaascake

Vrolijke paashaascake, geschikt bij veel speciale dagen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160ºC. Bekleed de cakevorm met bakpapier.
  2. Bereid het cakebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de boter, melk en eieren.
  3. Snijd plakken van de chocoladecake en steek uit elke plak met een uitsteekvormpje een haasje.
  4. Schep een laag cakebeslag in de cakevorm en zet de haasjes erin.
  5. Vul op met de rest van het cakebeslag en bak de cake in de oven in circa 1 uur gaar en goudbruin.
  6. Neem de cake uit de oven en laat afkoelen. Snijd de paashaascake in plakken.

Ingrediënten

10 personen

400 gram cakemix

150 gram boter

50 milliliter melk

4 eieren

1 chocoladecake kant-en-klaar

Ingrediënten

Voor 10 personen

Koopmans Bakkers Cakemeel Superieur product photo
Koopmans Bakkers Cakemeel SuperieurKOOPMANS CAKEMEEL0,75
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Bakkerspracht Mini cake chocolade/naturel product photo
Bakkerspracht Mini cake chocolade/naturelBakkerspracht Mini cake chocolade/naturel2,99
Alternatief
1

Alternatief