0
Winkelmand

Paashaascake

Vrolijke paashaascake, geschikt bij veel speciale dagen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160ºC. Bekleed de cakevorm met bakpapier.
  2. Bereid het cakebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de boter, melk en eieren.
  3. Snijd plakken van de chocoladecake en steek uit elke plak met een uitsteekvormpje een haasje.
  4. Schep een laag cakebeslag in de cakevorm en zet de haasjes erin.
  5. Vul op met de rest van het cakebeslag en bak de cake in de oven in circa 1 uur gaar en goudbruin.
  6. Neem de cake uit de oven en laat afkoelen. Snijd de paashaascake in plakken.

Ingrediënten

10 personen

400 gram cakemix

150 gram boter

50 milliliter melk

4 eieren

1 chocoladecake kant-en-klaar

Ingrediënten

Voor 10 personen

8710466254726 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Bakkerspracht Mini cake chocolade/naturel product photo
Bakkerspracht Mini cake chocolade/naturelBakkerspracht Mini cake chocolade/naturel2,99
Alternatief
1

Alternatief