0
Winkelmand

Paastaart

Probeer ook eens deze heerlijke paastaart!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de biscuits fijn in een keukenmachine en giet de gesmolten boter erbij tot alles goed is vermengd.
  2. Bekleed de springvorm met vershoudfolie en druk het biscuitmengsel goed aan op de bodem. Laat circa 20 minuten opstijven in de koelkast.
  3. Week de gelatine circa 5 minuten in koud water. Verwarm het citroensap en roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot deze is opgelost. Laat niet koken.
  4. Klop de mascarpone met de yoghurt en honing door elkaar en klop het gelatinemengsel er goed en gelijkmatig doorheen. Giet dit in de springvorm en schud even zodat grote luchtbellen verdwijnen. Laat de taart afgedekt in de koelkast minimaal 3 uur opstijven.
  5. Neem de taart uit de vorm en decoreer met paaseitjes.

Ingrediënten

0.5 pak digestive biscuits

50 gram boter gesmolten

6 blaadjes gelatine

0.5 citroen sap

250 gram mascarpone

250 gram Griekse yoghurt

100 gram crèmehoning

chocolade paaseitje (naar smaak toevoegen) gehalveerd, gemengd

Ingrediënten

Voor 0 personen

McVitie's Digestive original product photo
McVitie's Digestive originalDigestive Original 400g OOH1,63
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,79
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
7622210463449 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
615
Koolhydraten
46
Vetten
43
Verzadigde vetten
26
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0