0
Winkelmand

Paddenstoelenrisotto met spinaziesalade

Probeer eens deze paddenstoelenrisotto met spinaziesalade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui 5 minuten. Voeg de paddenstoelen en kruiden toe en roerbak 1 minuut. Voeg de rijst toe en bak kort mee.
  2. Voeg een beetje bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg dan weer opnieuw bouillon toe en herhaal deze stappen circa 20 minuten tot alle bouillon is opgenomen en de rijst beetgaar is. Leg een deksel op de pan en neem de pan van de warmtebron.
  3. Meng de spinazie met de amandelen. Klop de azijn met de olijfolie tot een dressing en breng op smaak met zout en peper. Schep deze dressing door de spinaziesalade en serveer bij de risotto.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels olijfolie

1 ui gesnipperd

500 gram gemengde paddenstoelen grof gehakt, schoongeveegd

1 bosje Italiaanse kruiden grof gehakt

300 gram risottorijst

600 milliliter groentebouillon warm

voor de salade

250 gram spinazie panklaar

50 gram amandelen licht geroosterd

1 eetlepel wittewijnazijn

3 eetlepels olijfolie extra vierge

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
8710725005649 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Italiaanse kruiden product photo
Verstegen Italiaanse kruidenVerstegen Italiaanse kruiden 50 g Pot3,15
Alternatief
1
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,45
Alternatief
1
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
645
Koolhydraten
71
Vetten
31
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
18
Vezels
7
Zout
2.2
Suiker
0