0
Winkelmand

Paksoi-stamp met knapperige salami

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels in circa 10 minuten gaar in water met zout.
  2. Verwarm intussen de olie en fruit hierin de bosui en salami circa 4 minuten op middelhoge stand. Snijd de paksoi in heel fijne reepjes.
  3. Giet de aardappels af en stoom ze kort droog. Stamp grof en roer de paksoi, bosui en salami erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Warm de stamppot afgedekt nog 1 minuut door op een lage stand.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram kruimige aardappel

1 eetlepel olijfolie

1 bosje lente-/bosui

250 gram salami

1 struik paksoi

Ingrediënten

Voor 4 personen

 product photo
kruimige aardappels
Alternatief
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,79
Alternatief
1
Bosuien product photo
Bosuien0,79
Alternatief
1
Top! van Coop Authentiek salami product photo
Top! van Coop Authentiek salami2,50
Alternatief
2
Paksoi product photo
Paksoi1,19
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
460
Koolhydraten
38
Vetten
25
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
18
Vezels
6
Zout
2
Suiker
0