0
Winkelmand

Paksoi-stamp met knapperige salami

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels in circa 10 minuten gaar in water met zout.
  2. Verwarm intussen de olie en fruit hierin de bosui en salami circa 4 minuten op middelhoge stand. Snijd de paksoi in heel fijne reepjes.
  3. Giet de aardappels af en stoom ze kort droog. Stamp grof en roer de paksoi, bosui en salami erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Warm de stamppot afgedekt nog 1 minuut door op een lage stand.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram kruimige aardappel geschild, in kleine blokjes

1 eetlepel olijfolie

1 bosje lente-/bosui in ringetjes

250 gram salami in blokjes

1 struik paksoi gedroogd, gewassen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen4,29
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Trots van Coop Authentieke salami product photo
Trots van Coop Authentieke salamiTop! van Coop Authentiek salami2,50
Alternatief
2
Paksoi product photo
PaksoiUnbranded Paksoi los1,09
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
460
Koolhydraten
38
Vetten
25
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
18
Vezels
6
Zout
2
Suiker
0