Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Kook de aardappels in 15 minuten gaar in water met zout.
- Verhit 2 eetlepels olie en fruit hierin de ui. Voeg de balletjes toe en bak ze op middelhoge stand 5 minuten mee. Schep de ketjap erdoor en houd even warm.
- Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak hierin de rode peper en paksoi 3-4 minuten.
- Giet de aardappels af. Stamp er met de kokosmelk en kerrie een puree van en schep de paksoi erdoor.
- Serveer de stamppot met de balletjes en bestrooi met de gefrituurde uitjes.
Ingrediënten
4 personen
of
Voedingswaarde
- Energie
- 595
- Koolhydraten
- 58
- Vetten
- 27
- Verzadigde vetten
- 11
- Eiwitten
- 25
- Vezels
- 9
- Zout
- 2.5
- Suiker
- 0