0
Winkelmand

Palet van verse kazen met een bessencoulis

Probeer ook eens deze heerlijke palet van verse kazen met een bessencoulis!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de rode bessen (houd enkele takjes achter voor garnering), de suiker en het citroensap met een staafmixer tot een saus. De saus kan eventueel gezeefd worden.
  2. Maak van de kazen quenelles met twee vochtig gemaakte dessertlepels en leg van elke soort kaas een quenelle op de borden.
  3. Garneer met wat blauwe en rode bessen en een paar muntblaadjes en giet er een beetje van de saus omheen.

Ingrediënten

4 personen

200 gram rode bessen

1 eetlepel suiker

1 theelepel citroensap

100 gram hüttenkäse

100 gram geitenroomkaas

100 gram ricotta

2 eetlepels blauwe bessen

1 takje munt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Rode bessen product photo
Rode bessenRode bessen3,69
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Danone Hüttenkäse product photo
Danone HüttenkäseDanone hütten käse 200g1,39
Alternatief
1
8717389103148 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
8710624284077 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
150
Koolhydraten
8
Vetten
8
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0