0
Winkelmand

Pane con tapenade

Probeer eens deze pane con tapenade - Geroosterde paprika!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de amandelen in een koekenpan en laat afkoelen.
  2. Laat de geroosterde paprika's uitlekken. Spoel af en snijd het vruchtvlees in stukken.
  3. Pureer de paprika met de amandelen, de knoflook en de olijfolie.
  4. Breng op smaak met zout en chilipepervlokken.

Ingrediënten

15 personen

25 gram blanke amandelen

465 gram geroosterde paprika's pot

2 teentjes knoflook gepeld

2 eetlepels extra vergine olijfolie

chilipepervlokken (naar smaak toevoegen) naar smaak

Ingrediënten

Voor 15 personen

8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
2
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
28
Koolhydraten
1
Vetten
2
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0