0
Winkelmand

Panna cotta van witte chocolade met bosvruchten

Houd jij van witte chocolade en/of bosvruchten? Probeer eens deze verrukkelijke panna cotta van witte chocolade met bosvruchten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de gelatine circa 5 minuten in koud water.
  2. Schraap het merg uit het vanillestokje. Breng het vanillestokje, -merg, slagroom, suiker en witte chocolade in een steelpan al roerend aan de kook.
  3. Neem de pan van de warmtebron. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan het slagroommengsel. Roer tot de gelatine is opgelost. Laat het roommengsel afkoelen.
  4. Giet het vervolgens in de vormpjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Neem de panna cotta voor het serveren uit de vormpjes en schep de nog licht bevroren bosvruchten erop.

Ingrediënten

4 personen

4 blaadjes gelatine

1 vanillestokje opengesneden

500 milliliter slagroom

2 eetlepels suiker

150 gram witte chocolade

400 gram diepvriesbosvruchten bevroren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
Dr. Oetker Vanille Aroma product photo
Dr. Oetker Vanille AromaDr. Oetker Aroma Vanille 38 ml Fles0,95
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
2
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,49
Alternatief
2
8710624233761 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
710
Koolhydraten
39
Vetten
57
Verzadigde vetten
37
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0