0
Winkelmand

Pannenkoek profi

Verrassende maaltijd van pannenkoeken belegd met spinazie, brie en cashewnoten.

Bereiding
Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Bereid de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. De vanillesuiker kun je weglaten.
  2. Wok de spinazie in een pan en knijp het overtollige vocht eruit.
  3. Snijd de courgette in blokjes en de knoflookteen fijn. Bak de courgette met de knoflook in een pan met een eetlepel zonnebloemolie en voeg de tijm toe. Snijd ondertussen de brie in dunne plakjes en hak de cashewnoten grof.
  4. Beleg de pannenkoeken met de groenten en de brie. Bestrooi met de cashewnoten. Vouw de pannenkoeken op en zet eventueel vast met een sat├ęprikkertje.

Ingredi├źnten

4 personen

250 gram Top! van Coop pannenkoekenmix spelt biologisch

450 milliliter melk

2 eieren

1 eetlepel zonnebloemolie

400 gram verse spinazie

1 courgette

1 teen knoflook

2 theelepels tijm

150 gram brie

100 gram ongezouten cashewnoten

Ingredi├źnten

Voor 4 personen

 product photo
Top! van Coop pannenkoekenmix spelt biologisch
Alternatief
 product photo
melk
Alternatief
Coop scharreleieren maat M (6 stuks) product photo
Coop scharreleieren maat M (6 stuks)1,99
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolie1,29
Alternatief
1
Spinazie product photo
Spinazie1,49
Alternatief
1
Courgette product photo
Courgette0,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droog0,99
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen Tijm1,95
1
Pr├ęsident Le brie product photo
Pr├ęsident Le brie2,15
Alternatief
1
g'woon Cashewnoten ongezouten product photo
g'woon Cashewnoten ongezouten1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
640
Koolhydraten
44
Vetten
37
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
29
Vezels
8
Zout
1.9
Suiker
0