0
Winkelmand

Panzanella Toscana

Deze populaire boerensalade is ideaal voor een warme zomerdag en perfect om restjes oud brood op te maken.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat 400 gram stevig oud wit brood een half uur weken in water.
  2. Snijd 4 rijpe tomaten in grove stukken en 1 kleine komkommer zonder schil en 1 rode ui in dunne plakjes.
  3. Knijp het brood goed uit en meng alle ingrediënten in een kom met de witte wijnazijn, de olijfolie, een handje basilicum en zout en peper naar smaak.

Ingrediënten

2 personen

400 gram stevig oud wit brood

4 rijpe tomaten

1 kleine komkommer

1 rode ui

2 eetlepels witte wijnazijn

4 eetlepels olijfolie

basilicum (naar smaak toevoegen)

peper en zout (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

Molenbrood Vloerbrood wit product photo
Molenbrood Vloerbrood witMolenbrood Vloerbrood wit2,59
Alternatief
1
Tomaten rond product photo
Tomaten rondTomaten rond1,09
Alternatief
1
Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,55
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
g'woon Witte wijnazijn product photo
g'woon Witte wijnazijng'woon witte wijnazijn 250ml1,00
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
Jozo Zout & peper mix product photo
Jozo Zout & peper mixJOZO Zout & Peper Mix Extra Fijn 100 g Bus1,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
375
Koolhydraten
53
Vetten
12
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
10
Vezels
4
Zout
0.2
Suiker
0