0
Winkelmand

Papas arrugadas con mojo

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de knoflook met de peper, het komijnpoeder en de paprikapoeder, wat zout, de azijn en de olie tot een gladde saus.
  2. Kook ondertussen de krieltjes beetgaar in water met zout. Giet ze af en zet ze terug op de warmtebron. Schud ze om met wat zout en laat ze een beetje verrimpelen.
  3. Serveer de warme krieltjes op een schaal met de saus eroverheen. Indien er geen ongeschilde krieltjes zijn kun je voorgekookte krieltjes frituren en op dezelfde wijze serveren.

Ingrediënten

4 personen

3 teentjes knoflook geperst

0.5 rode peper fijngesneden

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

1 theelepel paprikapoeder

2 eetlepels witte wijnazijn

4.5 eetlepels olie

500 gram krieltjes met schil schoongeboend

Ingrediënten

Voor 4 personen

Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot2,19
Alternatief
1
g'woon Wijnazijn wit product photo
g'woon Wijnazijn witg'woon Wijnazijn wit1,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Minikrieltjes voordeelverpakking product photo
Minikrieltjes voordeelverpakkingUNBRANDED Voorgekookte minikrieltjes 600g0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
215
Koolhydraten
24
Vetten
11
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0