0
Winkelmand

Paprika en pepers met citroen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Leg de stukken paprika op de bakplaat. Bestrooi met zout en besprenkel met een beetje van de olijfolie.
  3. Rooster de paprika's hoog in de oven in circa 10 minuten. Leg de pepers erbij en rooster nog 10 minuten.
  4. Laat helemaal afkoelen en schep ze in afsluitbare glazen potten. Voeg de citroenrasp en het sap toe en vul aan met de olijfolie tot de paprika onder staat.
  5. Bewaar de potten luchtdicht in de koelkast. De inhoud blijft in de koelkast maximaal 1 week goed.

Ingrediënten

1 kilogram paprika in repen, zaadlijsten verwijderd

500 milliliter milde olijfolie

2 rode pepers gehalveerd, zaadlijsten verwijderd

0.5 citroen rasp en sap

Ingrediënten

Voor 0 personen

Paprikamix product photo
PaprikamixPaprikamix1,99
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1590
Koolhydraten
15
Vetten
167
Verzadigde vetten
24
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0