0
Winkelmand

Paprika-koriandertapenade

Probeer ook eens deze paprika-koriandertapenade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster 3 rode paprika's 15-20 minuten in een oven van 200°C. Verwijder de velletjes en zaadjes.
  2. Pureer de paprika grof met de olijfolie, de koriander, knoflook, pecorino of belegen boerenkaas en blanke amandelen of cashewnoten.
  3. Lekker bij kip, vlees of vis

Ingrediënten

4 personen

3 rode paprika's

3 eetlepels olijfolie

2 eetlepels verse koriander gehakt

2 teentjes knoflook

50 gram pecorinokaas geraspt
of
50 gram belegen boerenkaas geraspt

50 gram blanke amandelen
of
50 gram cashewnoten

Ingrediënten

Voor 4 personen

3491 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Trots van Coop boerenkaas belegen stuk product photo
Trots van Coop boerenkaas belegen stukBoer Lekkerkerker Boeren belegen kaas stuk5,73
Alternatief
1
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Cashewnoten ongezouten product photo
g'woon Cashewnoten ongezouteng'woon cashew noten ongezouten 150 gram1,77
Alternatief
1

Niet beschikbaar

pecorinokaas
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
230
Koolhydraten
7
Vetten
19
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0