0
Winkelmand

Paprikachutney

Probeer eens deze paprikachutney!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng in een pan met dikke bodem de paprika, ui, witte wijnazijn, suiker, blanke rozijnen, kaneelpoeder, tijm en een snufje zout aan de kook.
  2. Laat zachtjes 15 minuten inkoken en roer af en toe. Test de dikte door een lepeltje op een koud bordje te scheppen: chutney is wat steviger dan jam.
  3. Schep de warme chutney in een schone pot met deksel en laat die omgekeerd afkoelen. Lekker bij vlees of geitenkaas.

Ingrediënten

8 personen

3 rode paprika's in blokjes, zonder zaadjes
of
3 oranje paprika's in blokjes, zonder zaadjes

1 rode ui gesnipperd

125 milliliter witte wijnazijn

100 gram suiker

3 eetlepels blanke rozijnen

1 theelepel kaneelpoeder

2 takjes tijm

Ingrediënten

Voor 8 personen

3491 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Paprikamix product photo
PaprikamixPaprikamix1,99
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
g'woon Wijnazijn wit product photo
g'woon Wijnazijn witg'woon Wijnazijn wit1,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
g'woon Blanke rozijnen product photo
g'woon Blanke rozijnenG'Woon rozijn blanke 375 gram2,24
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
85
Koolhydraten
20
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0