0
Winkelmand

Paprikapesto met geitenkaas

Probeer deze heerlijke pesto eens uit met paprika en geitenkaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan lichtbruin.
  2. Meng ze met de knoflook, paprika, chilipoeder en geitenkaas en pureer met een staafmixer of keukenmachine, terwijl je de olijfolie in een straaltje toevoegt. Pas op: pureer niet helemaal fijn.
  3. Bewaar de pesto in een schone pot in de koelkast of serveer direct.

Ingrediënten

75 gram pijnboompitten

2 teentjes knoflook

225 gram geroosterde rode paprika's in stukken, uitgelekt, pot

0.25 theelepel chilipoeder
of
1 snufje cayennepeper

50 gram zachte geitenkaas

125 milliliter olijfolie extra vergine

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710195028056 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
1
Verstegen Chilipoeder product photo
Verstegen ChilipoederVerstegen chili poeder 35 g Pot2,39
1
Verstegen Cayennepeper product photo
Verstegen CayennepeperVerstegen cayennepeper 35 g Pot2,29
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1.65
Koolhydraten
20
Vetten
163
Verzadigde vetten
26
Eiwitten
26
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0