0
Winkelmand

Parelcouscous met gebakken zalmfilet

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de amandelen en de peterselie grof.
  2. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Breng een pan water aan de kook en kook de sperziebonen 4 - 6 minuten.
  4. Besprenkel de zalmfilet met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Verhit een koekenpan en bak de zalmfilet 8 minuten. Draai regelmatig om.
  5. Meng de parelcouscous, de sperziebonen, de peterselie, de rozijnen en de amandelen door elkaar. Rasp boven de kom de schil van de citroen en knijp het sap uit. Voeg 2 eetlepels olijfolie toe en breng op smaak met peper en zout.
  6. Verdeel de couscous over de borden en serveer met de zalm.

Ingrediënten

4 personen

500 gram sperziebonen

200 gram parelcouscous

50 gram geroosterde amandelen

4 zalmfilets met huid

80 gram rozijnen

20 gram peterselie

1 citroen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Sperziebonen product photo
SperziebonenSperziebonen, los1,99
Alternatief
1
Dari Couscous medium product photo
Dari Couscous mediumDari Couscous Medium 500 g1,34
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenCoop Geroosterde Amandelen 190 gram3,68
Alternatief
1
Zalmfilet zonder huid product photo
Zalmfilet zonder huidCoop zalmfilet 275g tray7,20
Alternatief
1
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
1

Alternatief