0
Winkelmand

Parmezaan-shortbread met rozemarijn

Probeer eens dit Parmezaan-shortbread met rozemarijn!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Mix de boter met de kaas in een keukenmachine tot een korrelig mengsel. Voeg de bloem, rozemarijn en peper toe en giet bijna al het ei erbij terwijl de machine draait. Houd een beetje ei over om de koekjes mee te bestrijken. Kneed het deeg tot een dikke rol en verpak in vershoudfolie. Laat het deeg in minimaal 1 uur stevig worden in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  3. Snijd de rol in plakjes van circa 2 cm dik en leg ze op de bakplaat.
  4. Bestrijk met ei en bak de kaaskoekjes in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin. Serveer lauwwarm.

Ingrediënten

100 gram boter koud, in blokjes

100 gram Parmezaanse kaas geraspt

200 gram bloem

1 eetlepel gedroogde rozemarijn

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
160
Koolhydraten
12
Vetten
10
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0