0
Winkelmand

Pasta alla Norma met courgette

Een lichte, voedzame pasta met courgette en aubergine in de hoofdrol.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de aubergines in kleine blokjes. Verhit de olijfolie op medium tot hoog vuur in een koekenpan en frituur de aubergine hierin tot alles knapperig is.
  2. Pers de knoflook uit en voeg samen met de tomaten en oregano toe aan de aubergine. Schep om en laat 3 minuten op laag vuur pruttelen.
  3. Voeg een half (tomaten)blik water en de courgettepasta toe.
  4. Breng op smaak met peper en zout en schep alles goed om en laat de courgette in 5 minuten gaar worden.
  5. Verdeel de pasta, ricotta en basilicum over de borden.

Ingrediënten

4 personen

2 aubergines

6 eetelepels olijfolie

2 teentjes knoflook

2 blikken tomaten

1 theelepel oregano

600 gram courgettepasta

1 snufje peper

1 snufje zout

4 eetlepels ricotta

15 gram basilicum

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725015549 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
Verstegen Oregano Heel product photo
Verstegen Oregano HeelVerstegen oregano 11 g Pot2,19
Alternatief
1
8711578568855 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen 4-Seizoenen peper product photo
Verstegen 4-Seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
280
Koolhydraten
20
Vetten
17
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
8
Vezels
6
Zout
0.6
Suiker
0