0
Winkelmand

Pasta Carbonara van Feliciana Cacciapuoti

Deze traditionele pasta carbonara is erg lekker!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een pan met 2,5 liter water voor de pasta. Zet ondertussen een koekenpan met een scheut olijfolie op het vuur en bak hierin de spekjes goed bruin.
  2. Voeg na 4 minuten de crème fraîche toe en roer alles goed door elkaar.
  3. Breng op smaak met peper en zout en zet de saus op laag vuur. Blijf goed roeren!
  4. Doe de pasta in het kokende water en kook de pasta gaar volgens de omschrijving op de verpakking.
  5. Giet de pasta af en roer de saus en de pasta door elkaar.
  6. Serveer de pasta carbonara direct met de bosuitjes en de Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

2 personen

1 scheutje olijfolie

200 gram spekjes

1 beker crème fraîche

zwarte peper (naar smaak toevoegen)

zout (naar smaak toevoegen)

0.5 bosuitje in dunne ringetjes

250 gram pasta naar keuze

geraspte parmezaanse kaas (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjes product photo
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjesSlagerskwaliteit gerookte spekreepjes3,79
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Verstegen Zwarte peper product photo
Verstegen Zwarte peperVerstegen zwarte peper 40 g Pot2,85
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
8717389129162 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief