0
Winkelmand

Pasta Jacques van Marijke de Korte-Nieuwenstein

Deze smeuïge pasta doet het goed op zonnige tuinfeesten en is zowel koud als warm lekker. En ook nog eens snel klaar!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de salamiworst in blokjes, halveer de cherrytomaten, snijd de mozzarella in kleine partjes en scheur de basilicum in kleine stukjes.
  2. Kook de fusilli volgens de verpakking en bak ondertussen de spekreepjes knapperig in een pan. Bak de salamiblokjes kort met de spekreepjes mee.
  3. Zet het vuur zacht en voeg de gekookte fusilli, de tomaten en de basilicum toe en schep alles goed om in de pan.
  4. Voeg de mozzarellapartjes net voordat je de pasta opdient toe aan het geheel en schep de pasta nogmaals goed om. Laat je gasten zelf een handje rucola op hun bord met pasta doen.

Ingrediënten

4 personen

1 salamiworst

200 gram cherrytomaten

2 bollen mozzarella

handje verse basilicum (naar smaak toevoegen)

0.5 pak fusilli tricolore

300 gram magere spekreepjes

75 gram rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710765952378 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
7611612160056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
Grand Italia Fusilli tricolore product photo
Grand Italia Fusilli tricoloreGrand'Italia Fusilli Tricolori 500 g1,85
Alternatief
1
Spekreepjes gerookt product photo
Spekreepjes gerooktSpekreepjes2,69
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1

Alternatief