0
Winkelmand

Pasta met broccoli, peultjes en spinazie

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  2. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de ui, bleekselderij en broccoli circa 5 minuten op een hoge stand. Roer regelmatig.
  3. Voeg de spinazie handje voor handje toe en laat deze slinken. Voeg de peultjes toe en bak 2-3 minuten mee.
  4. Voeg de bouillon en roomkaas toe en roer circa 3 minuten tot de roomkaas is gesmolten. Giet de pasta af, laat uitlekken en roer de pasta door de saus.
  5. Neem de pan van de warmtebron, voeg citroenrasp en -sap toe en meng goed. Bestrooi de pasta met de pijnboompitten.

Ingrediënten

4 personen

350 gram penne

75 gram pijnboompitten

4 eetlepels olijfolie

1 ui gesnipperd

4 stengels bleekselderij in stukjes

400 gram broccoliroosjes grof gehakt

300 gram spinazie panklaar

200 gram peultjes in stukjes

250 milliliter groentebouillon

300 gram roomkaas

1 citroen rasp en sap

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Pasta Penne Tradizionali 500 g Zak product photo
Grand'Italia Pasta Penne Tradizionali 500 g ZakGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,35
Alternatief
1
8710195028056 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,09
Alternatief
1
Broccoli product photo
BroccoliBroccoli0,99
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,45
Alternatief
1
Coop Peultjes product photo
Coop PeultjesCoop Peultjes1,95
Alternatief
1
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
3
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
850
Koolhydraten
75
Vetten
46
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
30
Vezels
9
Zout
1.6
Suiker
0