0
Winkelmand

Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen

Voor de pasta liefhebbers! Probeer eens deze pasta met geroerbakt asperges en Hollandse garnalen, het is ook nog eens snel klaar.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het houtachtige uiteinde van de asperges en snijd de asperges in stukjes. Houd de kopjes apart.
  2. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en roerbak hierin de aspergestukjes op middelhoge stand beetgaar. Voeg de knoflook, garnalen en citroenrasp toe en bak op een lage stand 1 minuut mee.
  3. Giet de pasta af en schep door het aspergemengsel. Bestrooi met peper, de tuinkruiden en kaas.

Ingrediënten

4 personen

1 bos witte asperge geschild

300 gram pastaschelpjes

2 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook geperst

250 gram Hollandse garnalen

1 theelepel citroenrasp

1 handje groene kruiden grof gehakt

100 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717662025693 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624268930 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Hollandse garnalen product photo
Hollandse garnalenHollandse garnalen4,79
Alternatief
3
8710466235121 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Zonnatura Groene thee gember product photo
Zonnatura Groene thee gemberZonnatura Groene thee gember1,99
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
495
Koolhydraten
57
Vetten
14
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
33
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0