0
Winkelmand

Pasta met kaas en noten

Probeer ook eens pasta met kaas en noten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill. Leg de tomaten naast elkaar op een bakplaat en bestrooi met zout, versgemalen peper en de knoflook. Besprenkel met wat olijfolie. Rooster de tomaten circa 15 minuten niet te dicht onder de grill tot ze openbarsten.
  2. Kook de spaghetti. Giet af en schep de tomaatjes, ricotta, walnoten en de rest van de olijfolie erdoor.
  3. Serveer het gerecht met de geschaafde kaas en peterselie. Lekker met een groene salade.

Ingrediënten

4 personen

250 gram cherry-kerstomaatjes
of
250 gram minitrostomaatjes

2 teentjes knoflook gesnipperd

50 milliliter olijfolie

400 gram spaghetti

100 gram ricotta

50 gram walnoten

100 gram oude kaas geschaafd

2 eetlepels verse peterselie gehakt
of
2 eetlepels verse basilicum gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,85
Alternatief
1
Cocktail trostomaten product photo
Cocktail trostomatenCocktail trostomaten2,41
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Vergeer Extra oude kaas plakken product photo
Vergeer Extra oude kaas plakkenVergeer Holland XO gesneden kaas extra oud 175gr2,99
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
725
Koolhydraten
78
Vetten
35
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
23
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0