0
Winkelmand

Pasta met paddestoelen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook
  2. Pel en snipper de rode ui en pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in kwarten. Snijd de peterselie grof en rasp de parmezaan.
  3. Breek de lasagne bladeren in grove stukken en kook voor 8 minuten. Giet af.
  4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan. Fruit de knoflook en de ui tot ze glazig zijn. Voeg de champignons en het zakje sausmix toe. Bak alles samen voor 5 minuten. Voeg de pasta en de bladpeterselie toe en meng door elkaar.
  5. Verdeel de pasta over vier borden en garneer met de rucola en de geraspte parmezaan.

Ingrediënten

4 personen

400 gram Knorr lasagna

250 gram (kastanje)champignons

250 gram champignons

1 bosje bladpeterselie

2 teentjes knoflook

75 gram rucolasla

20 gram Parmezaanse kaas

1 rode ui

Ingrediënten

Voor 4 personen

8711200329038 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710725043030 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725018076 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1

Alternatief