0
Winkelmand

Pasta met peultjes, citroen en verse kaas

Een heerlijk Italiaans recept voor pasta met peultjes, citroen en verse kaas.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de peultjes eventueel, kook ze 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  3. Snijd de rucola eventueel iets kleiner.
  4. Verwarm de olijfolie met het citroensap en de peultjes.
  5. Voeg zout en peper toe en schep de pasta, de rucola en de ricotta erdoor.
  6. Serveer de pasta bestrooid met Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

4 personen

400 gram peultjes afgehaald

400 gram tagliatelle koelvers

40 gram rucola

3 eetlepels olijfolie

2 eetlepels citroensap

250 gram ricotta

100 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Peultjes product photo
Coop PeultjesCoop Peultjes1,95
Alternatief
2
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
615
Koolhydraten
67
Vetten
25
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0