0
Winkelmand

Pasta met pikante pompoen en ricotta

Probeer eens deze pasta met pikante pompoen en ricotta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui, chilipepers en knoflook 2-3 minuten.
  2. Schep de pompoen erdoor en bak zachtjes 8-10 minuten.
  3. Kook intussen de pasta beetgaar. Giet af en vang wat van het kookvocht op.
  4. Schep de pasta met 2-3 eetlepels kookvocht en de helft van de peterselie door het pompoenmengsel.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Verdeel over diepe borden met een schep ricotta en de rest van de peterselie erop.

Ingrediënten

4 personen

600 gram pompoenen geschild, in blokjes

3 eetlepels olijfolie

1 rode ui
of
2 sjalotjes gesnipperd

2 gedroogde chilipepers verkruimeld

2 teentjes knoflook fijngehakt

350 gram penne

handje platte peterselie (naar smaak toevoegen) fijngehakt

200 gram ricotta

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Pompoen 400 gram product photo
Coop Pompoen 400 gramUnbranded Pompoen 400 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Grand'Italia Pasta Penne Tradizionali 500 g Zak product photo
Grand'Italia Pasta Penne Tradizionali 500 g ZakGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,35
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1

Niet beschikbaar

gedroogde chilipepers
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
490
Koolhydraten
70
Vetten
16
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
16
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0