0
Winkelmand

Pasta met puntpaprika en gorgonzola

Deze vegetarische pasta met puntpaprika en gorgonzola is makkelijk om te maken. Een ideaal recept voor doordeweeks dus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en fruit hierin de ui. Voeg de paprika en rozijnen toe en bak een paar minuten op middelhoge stand.
  2. Voeg de azijn toe en bak tot de azijn is verdampt en opgenomen door de rozijnen. Voeg de gorgonzola, roomkaas en wat kookwater van de pasta toe aan de saus. Roer tot de gorgonzola en roomkaas zijn gesmolten.
  3. Giet de pasta af, voeg toe aan de saus en verwarm nog circa 2 minuten, tot de pasta helemaal bedekt is met de saus.

Ingrediënten

2 personen

200 gram tagliatelle

2 eetlepels olijfolie

2 uien in halve ringen

2 rode puntpaprika's in reepjes

2 eetlepels rozijnen

1 eetlepel wittewijnazijn

75 gram gorgonzola

75 gram roomkaas

Ingrediënten

Voor 2 personen

Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Zoete puntpaprika's product photo
Zoete puntpaprika'sCoop punt paprika 2 stuks folie1,69
Alternatief
1
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
800
Koolhydraten
91
Vetten
35
Verzadigde vetten
17
Eiwitten
26
Vezels
7
Zout
1.8
Suiker
0