0
Winkelmand

Pasta met Rio Mare tonijn en mozzarella

Probeer eens deze pasta met tonijn en mozzarella!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar
  2. Giet de tonijn af en vang de olie op
  3. Snijd de prei in smalle reepjes
  4. Verdeel de tomaten in stukjes en snipper de teentjes knoflook
  5. Fruit in een wok of hapjespan in 1 eetlepel tonijnolie en 1 eetlepel olie van de tomaten de preireepjes en de knoflook 2 minuten
  6. Voeg de tonijn en tomaten toe en roerbak nog 2 minuten
  7. Meng de peterselie, gehalveerde olijven, peper en zout erdoor
  8. Snijd de mozzarella in plakjes en schep ze luchtig met de pasta door het mengsel in de wok. Lekker met komkommersalade

Ingrediënten

4 personen

400 gram pasta penne of spaghetti

2 blikjes Rio Mare tonijn in olie a 160 gram

1 prei

6 gedroogde tomaten in olie

2 teentjes knoflook

2 eetlepels gehakte peterselie vers of diepvries

2 eetlepels groene olijven zonder pit

zout (naar smaak toevoegen)

versgemalen peper (naar smaak toevoegen)

150 gram mozzarella

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624268930 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8004030120723 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Prei kort product photo
Prei kortPrei kort0,65
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Carbonell Groene olijven zonder pit product photo
Carbonell Groene olijven zonder pitCARBONELL GROENE OLIJVEN ZONDER PIT1,09
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
8712200947345 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
7611612160056 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
672
Koolhydraten
75
Vetten
24
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
39
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0