0
Winkelmand

Pasta met salami en bleekselderij

Probeer ook eens pasta met salami en bleekselderij!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de plakken salami in kleine blokjes. Bak de ui in boter zacht en glazig.
  2. Kook de bleekselderij ongeveer 5 minuten. Laat uitlekken. Kook de pasta in iets gezouten water beetgaar.
  3. Verwarm, terwijl de pasta kookt, de slagroom en roer de bleekselderij, de gebakken ui en de salamiblokjes erdoor.
  4. Doe de uitgelekte pasta in een verwarmde schaal. Roer de saus door de pasta. Strooi er komijnzaad over.

Ingrediënten

4 personen

300 gram salami in plakken van ca. 1 cm dik

8 stengels bleekselderij dun geschild, in boogjes

1 ui gesnipperd

10 gram boter

400 gram penne

250 milliliter slagroom

1 theelepel komijnzaadjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Salami product photo
Coop SalamiCoop Salami2,63
Alternatief
2
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
8712200951069 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
910
Koolhydraten
80
Vetten
52
Verzadigde vetten
26
Eiwitten
29
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0