0
Winkelmand

Pasta met `saucijzen-saus`

Probeer ook eens pasta met `saucijzen-saus`!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de hapjespan en bak het vlees al roerbakkend samen met de gesnipperde ui tot alles lichtbruin is.
  2. Voeg de knoflook, oregano en tomatenpuree toe en bak nog enkele minuten. Doe de gepelde tomaten erbij en snijd de tomaten een beetje stuk.
  3. Laat de saus zachtjes 15 minuten inkoken. Kook ondertussen de pasta in water met zout beetgaar. Verdeel de pasta en saus over 4 borden.
  4. Lekker met geraspte kaas en een groene salade.

Ingrediënten

4 personen

4 varkenssaucijzen in stukjes, ontveld

1 middelgrote ui gesnipperd

2 teentjes knoflook gesnipperd

1 eetlepel gedroogde oregano

1 eetlepel tomatenpuree

800 gram gepelde tomaten blik

300 gram pastaschelpjes
of
300 gram penne

Ingrediënten

Voor 4 personen

Varkenssaucijs fijn 2 stuks product photo
Varkenssaucijs fijn 2 stuksCoop Varkenssaucijs fijn 2 x 100 gram1,89
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8712200078223 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerd product photo
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerdg'woon tomatenpuree dubbel geconcentreerd 70gr0,35
Alternatief
1
g'woon Gepelde tomaten op sap product photo
g'woon Gepelde tomaten op sapg'woon Gepelde tomaten 400gr0,49
Alternatief
2
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
605
Koolhydraten
70
Vetten
25
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
23
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0