0
Winkelmand

Pasta met spinazie en spekjes

Dit recept gaat nooit vervelen: pasta met spinazie en spekjes. Een lekkere pasta, makkelijk om te maken en ook snel klaar. Dit recept kan iedereen maken!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete hapjespan en houd apart. Bak de spekreepjes in de hapjespan krokant.
  2. Voeg de olijfolie en spinazie toe en roerbak tot de spinazie is geslonken. Schep eventueel de room­kaas erdoor. Schep op de pasta en bestrooi met de pijnboompitten.

Ingrediënten

4 personen

350 gram fusilli

50 gram pijnboompitten

250 gram gerookte spekreepjes

3 eetlepels olijfolie

600 gram spinazie panklaar

200 gram roomkaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Fusilli tradizionali product photo
Grand'Italia Fusilli tradizionaliGrand'Italia Fusilli Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
2
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjes product photo
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjesSlagerskwaliteit gerookte spekreepjes3,79
Alternatief
1
g'woon Olijfolie extra vierge product photo
g'woon Olijfolie extra viergeg'woon olijfolie extra vierge 250ml2,39
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,39
Alternatief
2
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
810
Koolhydraten
68
Vetten
44
Verzadigde vetten
17
Eiwitten
33
Vezels
6
Zout
2.8
Suiker
0