0
Winkelmand

Pasta met tomaten-auberginesaus

Probeer ook eens deze heerlijke pasta met tomaten-auberginesaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de helft van de olijfolie en fruit hierin de ui. Schep de bleekselderij en de winterwortel erdoor en bak deze even mee.
  2. Voeg de tomatenblokjes met sap en zout en peper toe en stoof de saus 15 minuten. Kook intussen de pasta.
  3. Verhit de rest van de olijfolie en roerbak hierin de aubergine goudbruin en gaar. Laat ze daarna op keukenpapier uitlekken.
  4. Meng de saus door de pasta. Strooi de aubergine, de peterselie en de kaas erover.

Ingrediënten

4 personen

50 milliliter olijfolie

1 ui gesnipperd

2 stengels bleekselderij in boogjes

1 winterwortel geschrapt, in blokjes

400 gram tomaten blik

400 gram penne

2 aubergines in dobbelstenen

2 eetlepels peterselie gehakt

100 gram harde geitenkaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
8710725015549 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
625
Koolhydraten
85
Vetten
20
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
21
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0