0
Winkelmand

pasta met tomatenauberginesaus

Probeer eens deze pasta met tomatenauberginesaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de helft van de olijfolie en fruit hierin de ui
  2. Schep de bleekselderij en de winterwortel erdoor en bak deze even mee
  3. Voeg de tomatenblokjes met sap en zout en peper toe en stoof de saus 15 minuten. Kook intussen de pasta
  4. Verhit de rest van de olijfolie en roerbak hierin de aubergine goudbruin en gaar
  5. Laat ze daarna op keukenpapier uitlekken
  6. Meng de saus door de pasta. Strooi de aubergine, peterselie en kaas erover

Ingrediënten

4 personen

50 milliliter olijfolie

1 ui gesnipperd

2 stengels bleekselderij in boogjes

1 winterwortel geschrapt, in blokjes

1 blik tomatenblokjes op sap

zout en versgemalen peper (naar smaak toevoegen)

400 gram penne pasta

2 aubergines in dobbelstenen

2 eetlepels gehakte peterselie

100 gram harde geitenkaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
1
g'woon Tomatenblokjes in tomatensap product photo
g'woon Tomatenblokjes in tomatensapg'woon Tomatenblokjes 400gr0,49
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
8710725015549 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
640
Koolhydraten
86
Vetten
22
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
22
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0