0
Winkelmand

Pasta met tonijn, broccoli en bosui

Probeer ook eens deze pasta met tonijn, broccoli en bosui!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar en kook de laatste 5 minuten de broccoliroosjes mee.
  2. Giet de pasta en broccoli af en laat uitlekken. Doe terug in de pan en voeg de ricotta, kaasblokjes en pesto toe.
  3. Verwarm zachtjes 2 minuten tot de kaas begint te smelten.
  4. Schep de bosui en tonijn erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de citroenpartjes.

Ingrediënten

4 personen

400 gram penne
of
400 gram spiraaltjespasta

250 gram broccoli in roosjes

200 gram ricotta
of
200 gram hüttenkäse
of
200 gram roomkaas

100 gram belegen boerenkaas in miniblokjes

2 eetlepels pesto

3 lente-/bosuitjes in ringetjes

2 blikjes tonijn naturel uitgelekt

1 citroen in partjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Danone Hüttenkäse product photo
Danone HüttenkäseDanone hütten käse 200g1,39
Alternatief
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
2
Trots van Coop boerenkaas belegen stuk product photo
Trots van Coop boerenkaas belegen stukBoer Lekkerkerker Boeren belegen kaas stuk5,73
Alternatief
1
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
3545 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
5016599010493 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
655
Koolhydraten
77
Vetten
20
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
39
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0