0
Winkelmand

Pasta met tonijn, kerstomaten en rucola

Probeer ook eens deze heerlijke pasta met tonijn, kerstomaten en rucola!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta in ca. 8 minuten beetgaar en giet deze af. Snijd de rucola iets kleiner.
  2. Verhit de olijfolie in een hapjespan of wok. Fruit hierin de sjalotjes en knoflook. Schep versgemalen peper, zout, tonijn en cherry-/kerstomaatjes erdoor. Warm goed door.
  3. Voeg de pasta toe en warm weer goed door. Meng de rucola erdoor en bestrooi het gerecht met kappertjes.

Ingrediënten

2 personen

250 gram penne
of
250 gram fusilli

75 gram rucola

1 eetlepel olijfolie

2 sjalotjes gesnipperd

1 teentje knoflook geperst

1 blik tonijn uitgelekt, ca. 200 g

200 gram cherry-kerstomaatjes

1 eetlepel kappertjes

Ingrediënten

Voor 2 personen

Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
Grand'Italia Fusilli tradizionali product photo
Grand'Italia Fusilli tradizionaliGrand'Italia Fusilli Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Statesman Tonijnstukken in water product photo
Statesman Tonijnstukken in waterStatesman Tonijnstukken in Water 160 g Blik1,14
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
625
Koolhydraten
98
Vetten
8
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
37
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0