0
Winkelmand

Pasta met zalm

Ben je gek op zalm en pasta? Dan is dit recept zeker de moeite waard om te proberen.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook. Voeg de penne toe en kook de pasta onder af en toe roeren in ongeveer 10 minuten beetgaar.
  2. Verhit ondertussen een roerbakpan met een beetje olie of boter. Bak hierin de pastagroenten in 4 tot 6 minuten beetgaar.
  3. Bereid de mix voor tagliatelle roomsaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  4. Voeg de zalmsnippers toe aan de roerbakgroenten en warm deze kort mee.
  5. Giet de pasta af en laat het uitlekken.
  6. Meng de roomsaus met de groenten en zalm en giet over de pasta. Eet smakelijk!

Ingrediënten

4 personen

400 gram Grand’Italia penne tradizionali

400 gram Pastagroenten

300 gram zalmsnippers

1 pakje mix voor tagliatelle roomsaus

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Pasta Penne Tradizionali 500 g Zak product photo
Grand'Italia Pasta Penne Tradizionali 500 g ZakGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,35
Alternatief
1
Selezione Ristorante Gevulde pasta gegrilde groenten product photo
Selezione Ristorante Gevulde pasta gegrilde groentenSelezione Ristorante Gevulde pasta gegrilde groenten2,99
2
Zalmsnippers product photo
ZalmsnippersCoop zalmsnippers 150 GRM tray4,49
Alternatief
2
Honig Mix voor tagliatelle roomsaus product photo
Honig Mix voor tagliatelle roomsausHonig Mix Basis voor Tagliatelle Roomsaus 62 g Doos1,15
Alternatief
1

Alternatief