0
Winkelmand

Pasta met zeevruchten en radijs

Probeer ook eens deze pasta met zeevruchten en radijs!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de radijsjes met blad. Snijd het groen iets kleiner en snijd de radijsjes in vieren of in plakjes.
  2. Kook de pasta met zout. Verhit de boter en fruit hierin de ui.
  3. Schep de vis erdoor en bak 2 minuten mee.
  4. Voeg de crème fraîche en radijsjes toe en verwarm circa 5 minuten tegen de kook aan.
  5. Giet de pasta af, laat goed uitlekken en schep de helft van het radijsblad en de vissaus voorzichtig door de pasta.
  6. Garneer met de rest van het radijsblad.

Ingrediënten

4 personen

1 bosje radijsjes

300 gram fusilli

50 gram boter
of
3 eetlepels olijfolie

1 ui gesnipperd

400 gram zeevruchtencocktails ontdooid

200 milliliter crème fraîche
of
200 milliliter kookroom

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Grand'Italia Fusilli tradizionali product photo
Grand'Italia Fusilli tradizionaliGrand'Italia Fusilli Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624322885 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
485
Koolhydraten
60
Vetten
15
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
26
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0