0
Winkelmand

Pasta Niçoise

Een heerlijk Italiaans recept voor pasta niçoise.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Boen de citroen schoon. Rasp 2 theelepels van de schil en pers de vrucht. Meng rasp en sap met zout en peper door de olijfolie.
  2. Kook de pasta beetgaar. Voeg de laatste 5 minutende sperziebonen bij de pasta. Giet pasta en bonen af.
  3. Schep het oliemengsel, de tomaten, de olijven en de tonijn door de pasta.
  4. Garneer met de eieren en bestrooi met peterselie.

Ingrediënten

4 personen

1 citroen

3 eetlepels olijfolie

400 gram penne
of
400 gram spaghetti

300 gram sperziebonen afgehaald, gehalveerd

2 tomaten in vieren

50 gram zwarte olijven zonder pit

1 blikje tonijn uitgelekt, ca. 180 g

4 eieren gepeld, in vieren, hardgekookt

2 eetlepels verse peterselie gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
Sperziebonen product photo
SperziebonenUnbranded Sperziebonen 400 GRM VERPAKT2,29
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,99
Alternatief
1
Statesman Tonijnstukken in water product photo
Statesman Tonijnstukken in waterStatesman Tonijnstukken in Water 160 g Blik1,14
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
630
Koolhydraten
78
Vetten
20
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
30
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0