0
Winkelmand

Pasta pesto rosso met spinazie en geitenkaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten intussen in een droge, hete koekenpan.
  2. Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de spinazie en knoflook circa 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Giet de pasta af en laat uitlekken. Meng de pesto door de pasta.
  4. Schep de spinazie en pijnboompitten met de helft van de geitenkaas erdoor. Bestrooi de pasta met de rest van de geitenkaas.

Ingrediënten

4 personen

350 gram penne

90 gram Pesto Rosso

2 eetlepels pijnboompitten

2 eetlepels olijfolie

600 gram spinazie panklaar

2 teentjes knoflook fijngehakt

125 gram zachte geitenkaas verkruimeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto rosso product photo
Grand'Italia Pesto rossoGrand'Italia Pesto Rosso met Zongedroogde Tomaten 185 g2,89
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,95
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
620
Koolhydraten
68
Vetten
26
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
25
Vezels
6
Zout
1
Suiker
0