0
Winkelmand

Pasta tartufo met gehakt en paddestoelen

Proef de herfst met deze heerlijke pasta met romige truffelsaus. Snel op tafel dus ideaal voor doordeweeks!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de portobello’s en de grotere champignons uit de mix in plakjes. Snijd de rozemarijn grof.
  3. Verhit een koekenpan met een scheutje olie en bak het gehakt 2 minuten. Voeg de champignons toe en bak ongeveer 4 minuten mee. Draai het vuur laag en voeg de pastasaus toe en verwarm het geheel.
  4. Meng de pasta met de saus en verdeel over 4 diepe borden. Garneer met rozemarijn, vers geraspte parmezaanse kaas en een handje rucola.

Ingrediënten

4 personen

350 gram Grand'Italia Rigatoni

300 gram gehakt

500 gram Champignon mix

2 portobello's

260 gram Pastasaus tartufo

50 gram rucola

2 takjes rozemarijn

2 eetlepels Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Rigatoni tradizionali product photo
Grand'Italia Rigatoni tradizionaliGrand'Italia Rigatoni Tradizionali 500 g1,35
1
Rundergehakt product photo
RundergehaktCoop Rundergehakt 1 x 300 gram2,39
Alternatief
1
Champignon mix product photo
Champignon mixChampignon mix1,79
Alternatief
3
5425011820167 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Grand'Italia Pastasaus tartufo product photo
Grand'Italia Pastasaus tartufoGrand'Italia Tartufo 260 g2,99
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
8718503613406 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief