0
Winkelmand

Pastasalade met kip en mango

Probeer eens deze pastasalade met kip en mango!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  3. Verhit 3 eetlepels olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de kipfilet en champignons 3-4 minuten.
  4. Breng op smaak met zout en peper, schep uit de pan en laat afkoelen.
  5. Meng de ingrediënten voor de dressing met de rest van de olie, zout en peper.
  6. Meng de pasta met de kip, champignons, paprika, mango en de helft van de peterselie.
  7. Schep de dressing erdoor en bestrooi met de rest van de peterselie.

Ingrediënten

4 personen

400 gram pasta

75 milliliter olijfolie

500 gram kipfilet in reepjes

250 gram champignons in plakjes

2 gele paprika's in smalle reepjes, zonder zaadjes

2 mango's geschild, in stukjes

3 eetlepels platte peterselie gehakt
of
3 eetlepels verse koriander gehakt

voor de dressing

4 eetlepels mayonaise

1 citroen rasp en sap

1 theelepel mosterd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8718882998675 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Witte champignons product photo
Witte champignonsCoop - fijn 250g0,99
Alternatief
1
3480 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,69
Alternatief
2
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
855
Koolhydraten
96
Vetten
31
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
44
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0