0
Winkelmand

Pastasalade met makreel en komkommer

Helemaal niet moeilijk, helemaal wel lekker! Alleen nog even laten afkoelen en smullen maar.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pastaschelpjes in ruim water met zout beetgaar
  2. Verwijder ondertussen zorgvuldig het vel en de graten van de makreel en pluk de visfilet in kleine stukjes
  3. Giet de pasta af en spoel onder koud water af. Laat goed uitlekken en afkoelen tot lauwwarm
  4. Vermeng de pastaschelpjes met de makreel, komkommer, ui en verse kruiden
  5. Roer de mayonaise los met de azijn en knoflook en schep dit goed door de pastasalade
  6. Breng alles goed op smaak met zout en peper

Ingrediënten

4 personen

400 gram pastaschelpjes

zout en versgemalen peper (naar smaak toevoegen)

1 gestoomde makreel

1 komkommer gewassen en in dobbelsteentjes gesneden

1 ui gesnipperd

1 bos dille fijngehakt

4 eetlepels yoghurtmayonaise

2 theelepels balsamicoazijn

1 teentje knoflook geperst

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Vismarine Gerookte makreelflakes product photo
Vismarine Gerookte makreelflakesVis Marine Gerookte Makreelflakes 200 gram5,99
Alternatief
1
Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
525
Koolhydraten
75
Vetten
15
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0