0
Winkelmand

Pastasalade met pesto en avocado

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 140ºC en leg de reepjes ham op de bakplaat. Bak ze in de oven in 20 minuten krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Breng intussen een pan water aan de kook en bereid de mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de paprika de laatste minuut mee met de pasta.
  3. Schep de pastasaus pesto basilico door het pasta-paprikamengsel. Schep de avocado en rucola door de pasta. Garneer met de ham en basilicum.

Ingrediënten

4 personen

200 gram parmaham in reepjes

350 gram volkoren penne klein

1 rode paprika in stukjes

185 gram pastasaus pot

2 avocado's geschild, in blokjes

200 gram rucola

1 bosje basilicum

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Schwarzwalder schinken 1 ster product photo
Coop Schwarzwalder schinken 1 sterCoop Schwarzwalder schinken2,85
Alternatief
2
Bio+ Penne volkoren product photo
Bio+ Penne volkorenBio+ Penne volkoren 500gr0,89
Alternatief
1
Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto product photo
Grand'Italia PestoGrand'Italia Pesto alla Genovese 185 g Bus2,79
Alternatief
1
8718963343998 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
3
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief