0
Winkelmand

Pastasalade met pesto, gerookte kip en avocado

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Giet de pasta af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  3. Meng de pesto door de pasta. Schep de gerookte kipfilet, bosui, tomaatjes en avocado erdoor.
  4. Maal er een beetje peper over en garneer de pastasalade met basilicum.

Ingrediënten

4 personen

350 gram Mini Fusilli

90 gram Pesto alla Genovese

250 gram gerookte kipfilets in plakjes

2 lente-/bosuitjes in smalle ringen

6 gedroogde tomaten op olie in reepjes

2 avocado's geschild, in plakjes

basilicum (naar smaak toevoegen) om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Mini fusilli tradizionali product photo
Grand'Italia Mini fusilli tradizionaliGrand'Italia Mini Fusilli Tradizionali 350 g1,59
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g product photo
Grand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 gGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1
8724400004599 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
8718963343998 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
730
Koolhydraten
81
Vetten
30
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
31
Vezels
10
Zout
2.4
Suiker
0