0
Winkelmand

Pastasalade met pesto, gerookte kip en avocado

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Giet de pasta af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  3. Meng de pesto door de pasta. Schep de gerookte kipfilet, bosui, tomaatjes en avocado erdoor.
  4. Maal er een beetje peper over en garneer de pastasalade met basilicum.

Ingrediënten

4 personen

350 gram Mini Fusilli

90 gram Pesto alla Genovese

250 gram gerookte kipfilets in plakjes

2 lente-/bosuitjes in smalle ringen

6 gedroogde tomaten op olie in reepjes

2 avocado's geschild, in plakjes

basilicum (naar smaak toevoegen) om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Mini fusilli tradizionali product photo
Grand'Italia Mini fusilli tradizionaliGrand'Italia Mini Fusilli Tradizionali 350 g1,49
Alternatief
1
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Zandvliet Gerookte kipfilet product photo
Zandvliet Gerookte kipfiletZandvliet Gerookte Kipfilet1,95
Alternatief
1
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,69
2
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Avocado Duo eetrijp product photo
Avocado Duo eetrijpAvocado Duo eetrijp2,49
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
730
Koolhydraten
81
Vetten
30
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
31
Vezels
10
Zout
2.4
Suiker
0